Denne hjemmeside er en rejseberetning fra vores rejse til Florida den
18. juli - 3. august 1993Efter at jeg har lavet 2003 delen af Florida rejsen, er jeg kommet til at tænke på vores gamle rejse i 1993 sammen med mine venner Lars Treldal Skøt og Christian F. Radoor.

Jeg synes det kunne være spændende at lave denne arbejde igen og fandt så alle gamle billeder frem og scannede dem ind. Som I kan bemærke, at billedernes kvalitet ikke er så fin som i 2003, idet vi brugte et kompakt kamera dengang. Så derfor er kvaliteten ikke så god her :-)

Til forskel fra 2003 delen, har denne ingen planlægning side, da vi har intet tal på hvad vi havde af forbrug dengang så den må I undvære, men tallene ville hellere ikke være aktuelt for tiden. Desuden er billeder, fakta, kort osv. fra 1993, dvs. gamle data som var relevans dengang.

Denne hjemmeside er også ment som inspiration til jer som overvejer at tage over til Florida og beretningen vi kommer med her er en meget lille del af hvad der faktisk findes derovre, så du som overvejer at rejse derover bør også besøge andre hjemmesider. Der findes flere private hjemmesider der beretter omkring rejsen. Den kan bl.a. søges vha. Jubii med søgeord Florida

Vi håber at du/I efter endt besøg her på hjemmeside at du/I vil lægge en hilsen i vores gæstebog og send endelig mail hvis I har yderligere spørgsmål til hjemmesiden eller rejsen.

Med venlig hilsen
Kenneth Nielsen