Denne hjemmeside er en rejseberetning fra vores rejse til Florida
den 3. april til 22. april 2005

Så har vi atter været til Florida, men denne gang, handlede det først og fremmest om inspektionsrejse i forbindelse med Kenneths arbejde som rejsekonsulent for FællesRejser, men vi har krydret den til, så vi har forlænget den, så vi selv kan holde ferie i mellemtiden.

Vi håber at du/I får masser af fornøjelse ved at besøge denne hjemmeside som indeholder lidt af hvert. Bl.a. kan du læse om hvad vi har været igennem hele ferien og vi har denne gang udeladt planlægning/økonomisk oversigt, da de er uanvendelige i denne sammenhæng.

Denne hjemmeside er også ment som inspiration til jer som overvejer at tage over til Florida og beretningen vi kommer med her er en meget lille del af hvad der faktisk findes derovre, så du som overvejer at rejse derover bør også besøge andre hjemmesider. Der findes flere private hjemmesider der beretter omkring rejsen. Den kan bl.a. søges vha. Jubii med søgeord Florida

Vi håber at du/I efter endt besøg her på hjemmeside at du/I vil lægge en hilsen i vores gæstebog og send endelig mail hvis I har yderligere spørgsmål til hjemmesiden eller rejsen.

Med venlig hilsen
Rikke B. Hansen &
Kenneth Nielsen